Hegedűs Hús - Kistelek


Vállalkozásunkat 1993-ban kezdtük egy élelmiszer ABC üzemeltetésével, majd 1994-ben úgy döntöttünk, hogy bővítjük tevékenységi körünket egy húsfeldolgozó üzemmel. Húsüzemünk 1994-től folyamatosan működött egészen 2004-ig, mikor egy nagy átalakítást kellett végrehajtanunk az Európai Uniós szabályok miatt. E 10 év alatt termékeink köre folyamatosan bővült, így egyre jobban megismerték a környékben a húskészítményeinket, és a házias minőséget.

Az üzem átalakítása után ismét elindítottuk a gyártást. A 10 évig kiváló minőséget nem felejtették el a vásárlóink, mert megismerték a termékeinket, és örömmel vásárolják a mai napig is. Természetesen a megfelelő minőséget a HACCP rendszer használata által mindig biztosítani tudjuk.

A legfontosabbnak azt tartjuk, hogy teljes mértékben adalékanyagoktól és, káros tartósítószerektől mentes termékeink vannak. Manapság az ízek mellett jó, ha figyelünk arra is milyen, esetenként káros anyagokat fogyasztunk el. Vállalkozásunk erre nagymértékben ügyel, mert az a cél, hogy egyre egészségesebben táplálkozzanak vásárlóink. Városunkban igen közkedveltek a termékeink, és lassan a régióban is ismertté válnak.
 




Hegedűs Ferencné Egyéni Vállalkozó
Élelmiszeripari üzemek fejlesztése VP3-4.2.1-4.2.2-1-2
Élelmiszeripari tevékenység technológiai fejlesztése eszközök beszerzésével
6,41 millió forint a támogatás összege
50 % a támogatás mértéke
Az élelmiszeripari tevékenység technológiai fejlesztése elsősorban a töltés technológiára, a darabolás technikára, szeletelés technikára, illetve a késztermék csomagolás technikára terjed ki. A töltés technika fejlesztés egy beépített pározó fejjel és precíziós mérleggel szerelt hidraulikus töltőgép beszerzésével valósult meg. A csomagolás technika korszerűbbé tételét egy dupla kamrás vákuumgép beszerzésével valósítottuk meg.
2022.04.06. hatállyal a projekt megvalósult

- Hegedűs Hús - Kistelek 2007 © -