füstölt disznósajt
DISZNÓSAJT
A kisteleki házi füstölt disznósajt a környék egyik legkedveltebb húskészítménye. Kiváló, mindig friss alapanyagokból készül a termék, és a folyamatos gyártásnak és szállításnak köszönhetően mindig frissen kerül a boltok pultjába. A főtt alapanyag kézi összedarabolással kerül aprításra, ezzel is megőrizve a házias jelleget. A kész, ízesített alapanyag tisztított sertésgyomorba kerül betöltésre, majd abálás és füstölés technológiájával tartósítjuk. Így készül a mindenki által közkedvelt disznósajt.
 




Hegedűs Ferencné Egyéni Vállalkozó
Élelmiszeripari üzemek fejlesztése VP3-4.2.1-4.2.2-1-2
Élelmiszeripari tevékenység technológiai fejlesztése eszközök beszerzésével
6,41 millió forint a támogatás összege
50 % a támogatás mértéke
Az élelmiszeripari tevékenység technológiai fejlesztése elsősorban a töltés technológiára, a darabolás technikára, szeletelés technikára, illetve a késztermék csomagolás technikára terjed ki. A töltés technika fejlesztés egy beépített pározó fejjel és precíziós mérleggel szerelt hidraulikus töltőgép beszerzésével valósult meg. A csomagolás technika korszerűbbé tételét egy dupla kamrás vákuumgép beszerzésével valósítottuk meg.
2022.04.06. hatállyal a projekt megvalósult

- Hegedűs Hús - Kistelek 2007 © -