kolbászfélék
NERS FÜSTÖLT KOLBÁSZ
A Hegedus hús füstölt kolbásza igazi finomságnak számít, melyet csemege és csípős ízesítéssel is lehet kapni. A neve alapján is következtetni lehet, hogy nem száraz kolbászról van szó, hanem egyfajta lángolt kolbász jelleget adva neki füstölés után néhány napra már forgalomba kerül. Teljes mértékben sertéshús és szalonna felhasználásával készül, semmilyen adalékanyagot, illetve szóját nem tartalmaz. Ezért adja vissza igazán a házias jelleget.

VASTAGKOLBÁSZ
Az igazi házias ízeket visszaadva készül a Hegedűs hús vastagkolbásza, melyet csemege és csípős változatban gyártjuk, illetve műbélbe és culáréba is töltjük. A gondos aprítás és ízesítés után szikkasztjuk, majd füstöljük. A füstölés után szikkasztjuk, megfelelően érleljük, amíg igazán eléri a megfelelő minőséget az árusításra. Nagy sikernek örvend a házias vastagkolbász, amit mindig jó ízzel fogyasztanak el a vásárlóink.
 




Hegedűs Ferencné Egyéni Vállalkozó
Élelmiszeripari üzemek fejlesztése VP3-4.2.1-4.2.2-1-2
Élelmiszeripari tevékenység technológiai fejlesztése eszközök beszerzésével
6,41 millió forint a támogatás összege
50 % a támogatás mértéke
Az élelmiszeripari tevékenység technológiai fejlesztése elsősorban a töltés technológiára, a darabolás technikára, szeletelés technikára, illetve a késztermék csomagolás technikára terjed ki. A töltés technika fejlesztés egy beépített pározó fejjel és precíziós mérleggel szerelt hidraulikus töltőgép beszerzésével valósult meg. A csomagolás technika korszerűbbé tételét egy dupla kamrás vákuumgép beszerzésével valósítottuk meg.
2022.04.06. hatállyal a projekt megvalósult

- Hegedűs Hús - Kistelek 2007 © -