Hegedűs Ferencné egyéni vállalkozó 1994-ben indította meg a húsfeldolgozó üzemét, mely elsősorban a Hegedűs ABC kiszolgálására épült kis kapacitással. Férje, Hegedűs Ferenc a húsfeldolgozó üzem szakembere, szakképzett hentes- és mészáros végzi az üzem vezetését.
A Kisteleki Húsüzem jó minőségű, természetes alapanyagokból álló, dúsító, tartósító, sűrítő és egyéb anyagoktól mentes termékeket állít elő, melyekre az egészséges táplálkozás előtérbe kerülésével nagyon megnőtt az igény.
A húsüzem versenypozíciója kiváló, mert házias ízekkel, töltő és adalékanyag nélkül készítünk ízletes készítményeket.
2006 elején teljes mértékben át lett építve az üzem, így hibátlanul megfelel az Európai Uniós szabályoknak. Az üzem rendelkezik HACCP minőségbiztosítási rendszerrel is, mely alapján nagyban megnőtt az élelmiszerek gyártásának biztonsága és nyomon követhetősége. Az átalakítással megnőtt a tároló kapacitásunk, így több termék gyártása vált lehetővé.
Húsfeldolgozó üzemünkben Kisteleken nagyon jól ismert és közkedvelt termékeket állítunk elő, melyekből Szegedre is szállítunk különböző nagykereskedésekbe.
 




Hegedűs Ferencné Egyéni Vállalkozó
Élelmiszeripari üzemek fejlesztése VP3-4.2.1-4.2.2-1-2
Élelmiszeripari tevékenység technológiai fejlesztése eszközök beszerzésével
6,41 millió forint a támogatás összege
50 % a támogatás mértéke
Az élelmiszeripari tevékenység technológiai fejlesztése elsősorban a töltés technológiára, a darabolás technikára, szeletelés technikára, illetve a késztermék csomagolás technikára terjed ki. A töltés technika fejlesztés egy beépített pározó fejjel és precíziós mérleggel szerelt hidraulikus töltőgép beszerzésével valósult meg. A csomagolás technika korszerűbbé tételét egy dupla kamrás vákuumgép beszerzésével valósítottuk meg.
2022.04.06. hatállyal a projekt megvalósult

- Hegedűs Hús - Kistelek 2007 © -