füstölt darabolt húsok
FÜSTÖLT DARABOLT HÚSOK
E termékeinket is nagy odafigyeléssel készítjük, mivel a megjelenése az árunk az íze mellett a legfontosabb. A kötözött és hálós sonkák esetében fontosnak tartjuk, hogy minél mutatósabb és csábítóbb legyen. Ezen termékeink nagy előnye, hogy házias módon vannak pácolva, nem használunk semmilyen adalékanyagot a tartósításra, csak a füstölést. Húsvétkor vásárlóink nagy örömmel vásárolják a Hegedűs hús paraszt sonkáit, mert tudják, hogy olyan, mintha saját maguk készítették volna el a disznóvágáson.
 




Hegedűs Ferencné Egyéni Vállalkozó
Élelmiszeripari üzemek fejlesztése VP3-4.2.1-4.2.2-1-2
Élelmiszeripari tevékenység technológiai fejlesztése eszközök beszerzésével
6,41 millió forint a támogatás összege
50 % a támogatás mértéke
Az élelmiszeripari tevékenység technológiai fejlesztése elsősorban a töltés technológiára, a darabolás technikára, szeletelés technikára, illetve a késztermék csomagolás technikára terjed ki. A töltés technika fejlesztés egy beépített pározó fejjel és precíziós mérleggel szerelt hidraulikus töltőgép beszerzésével valósult meg. A csomagolás technika korszerűbbé tételét egy dupla kamrás vákuumgép beszerzésével valósítottuk meg.
2022.04.06. hatállyal a projekt megvalósult

- Hegedűs Hús - Kistelek 2007 © -